7-годишно дете влезе в река Марица и изчезна. Малчуганът искал да

...
7-годишно дете влезе в река Марица и изчезна. Малчуганът искал да
Коментари Харесай

7-годишно дете изчезна в река Марица


7-годишно дете влезе в река Марица и изчезна. Малчуганът желал да се охлади във водата, само че не съумял да излезе.

Инцидентът станал през вчерашния ден край пловдивския квартал  " Столипиново ", оповестява " Марица ".

Приятели на момчето видели какво се случва и незабавно споделили на родителите си. След подаден сигнал били извикани спасители, които незабавно почнали да търсят детето.

До момента обаче напъните им не се увенчават с триумф.

Спасители и водолази от бранш " Специализирани оперативни действия " не престават да претърсват реката за тялото на момчето.

При зачестилите случаи на сходни произшествия в неохраняеми водни басейни (три единствено през последните няколко дни) от пловдивската пожарна излязоха със особено предизвестие.

" Трябва да бъдете внимателни и виновни, тъй като момент безогледно развлечение може да помрачи положителното въодушевление. Не оставяйте младежите без надзор и поддържайте връзка с подрастващите. Говорете с тях, даже препоръките ви да им се костват " досадни "! Не спирайте да ги предупреждавате за заплахите, което крие къпането, плуването, влизането с плавателни средства в неохраняеми и отдалечени от обитаеми места водоеми. И не забравяйте, че против нелепи произшествия не са застраховани и най- опитните плувци ", приканват от службата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР